Om Lady

Lady är en tik av rasen Irish softcoated wheaten terrier. Hon är 96:a, med andra ord så fyllde hon 14 år nu i februari.
Hon älskar allt i matväg men är ganska kräsen när det gäller lek. Pipbollar funkar dock alltid. Hon bor halva tiden hos husse Stefan och halva tiden hos Stefans dotter Camilla. Hos Camilla delar hon lyan på vardagar med tre hanhundar i ålder 5 år, 17 mån och 18 mån. Lady är flockens matriark, något hon själv utsett sig till, och trivs superbra med.

torsdag 13 maj 2010

Ny förälskelse.

Foxterriern Viggo har fått konkurrens.

Ja idag följde Lady som vanligt med på Valpkurs. Sen sist har schnauzerhanen blivit könsmogen och oj vad Lady var intresserad.
Hon bestämde sig ganska snabbt för att han nu var hennes boytoy och ville först inte släppa fram tikvalpen till honom. Men, jag har ju ganska bra lydnad på henne så jag fick henne genast att komma på andra tankar.
Så hon släppte själva vaktandet av "hennes Nisse" men skulle fortfarande vara nära honom och t o m gnida sig lite mot honom. Vilken tur att hon inte längre kan löpa. haha. Då skulle det nog genast blivit wheaten/schnauzer-valpar om hon fick bestämma.

De dagar som är bra är riktigt bra. Då är hon social med andra hundar, lever ut på kurser och tycks njuta av allt hon gör.

1 kommentar:

  1. Hahaha... lilla gumman då :) i din ålder och allt... Lady är så söt :)

    SvaraRadera