Om Lady

Lady är en tik av rasen Irish softcoated wheaten terrier. Hon är 96:a, med andra ord så fyllde hon 14 år nu i februari.
Hon älskar allt i matväg men är ganska kräsen när det gäller lek. Pipbollar funkar dock alltid. Hon bor halva tiden hos husse Stefan och halva tiden hos Stefans dotter Camilla. Hos Camilla delar hon lyan på vardagar med tre hanhundar i ålder 5 år, 17 mån och 18 mån. Lady är flockens matriark, något hon själv utsett sig till, och trivs superbra med.

onsdag 25 augusti 2010

En lunchpromenad

Är det en katt tro?

När man inte har ont kan man sträcka på benen då och då.
Ja, är man inte en hejjare på att gå fot så säg!
Och hemma väntade resten av flocken, så duktiga så!

2 kommentarer:

  1. Hej igen och tack för inlägget!
    Vilka härliga bilder och är alla hundarna dina? Så fina dom också!! Det är inte dumt med Ikeagrind!!
    Dandien är ju lugnare än många andra Terries, dom går inte på tårna som vissa raser gör och vill inte bråka men om dom måste försvara sig är dom inga mesar! Dom fäller aldrig man trimmar dom. Älskar alla människor, barn och andra hundar. Klart att dom hittar sin favoritmänniska!! Man måste inte göra en massa saker med dom jämt bara dom får vara med så är dom glada.
    Nä Dandien är ingen vanlig ras, det är många som säger att dom aldrig sett dom. Det föds 20-30 om året så vi som föder upp jobbar för att denna stabila och glada hund inte ska dö ut. Den är stämplad som utrotningshotad i SKK. Jag köpte min första 1992 och har haft dom sedan dess, litet uppehåll ibland när man blivit utan hund.
    Kul att du funderat på Dandien!!
    Ha en skön kväll!!

    SvaraRadera
  2. Vilken snygg Lady du är! Tack för att du hälsade på i min blogg! kram!

    SvaraRadera